top of page

Filosofikafeer i Asker bibliotek vårsemesteret 2020


Filosofikafeene som jeg i en årrekke har ledet på Asker bibliotek, fortsetter i vårsemesteret 2020. Arrangør er Asker bibliotek og Asker lokallag av Human-Etisk Forbund. Datoene for dette semesterets filosofikafeer er:

  • Torsdag 30. januar

  • Torsdag 27. februar

  • Torsdag 26. mars

  • Torsdag 30. april

Tidspunktet for alle filosofikafeene er kl 18--20.

Samtalene pleier å være livlige og utforskende. Kveldens tema er ikke bestemt på forhånd, og forelås av deltakerne i form av spørsmål (eksempler: se bildet under). Filosofikafeen har fått et «grunnfjell» av deltakerne som kommer ofte, og i tillegg dukker alltid noen nye opp som vil finne ut av hva tilbudet går ut på. Det gir en god miks av erfarne og ferske deltakere.

Antall frammøtte har variert mellom 10 og 25, og vi ser gjerne at antallet stabiliseres på pluss minus 20. Det er derfor bare å møte opp for den som har lyst og anledning. Filosofikafeene er åpne for alle, og ikke bare for medlemmer av Human-Etisk Forbund. Men trenger ikke være enig i forbundets synspunkter, og vi står fritt til å drøfte hva vi vil.

Filosofikafeene starter med at deltakerne foreslår spørsmål til drøfting.

Siste
Arkiv
Søk på tema
bottom of page