top of page

Jeg er valgt til ny leder i NSFP


På årsmøtet til Norsk selskap for filosofisk praksis (NSFP) 13. juni 2016 ble jeg valgt til ny leder av selskapet. Jeg har vært medlem i selskapet siden 2006 (og var filosofisk praksis-student i 2003-5), og har tidligere sittet i styret i 2007-10. Nå ble jeg spurt av valgkomiteen om jeg ville påta meg vervet som leder, noe jeg sa ja til.

NSFP ble stiftet i 1998 og organiserer filosofiske praktikere her til lands. Jeg sa i min tiltredelsestale at jeg vil bruke selskapet mer aktivt til å spre informasjon om at det faktisk finnes et førtitalls filosofer med en spesialkompetanse i å samtale med ikke-filosofer, både enkeltvis og i grupper. Vi utgjør en ressurs som både det offentlige og næringslivet bør ta langt mer i bruk enn det de har gjort fram til nå.

Filosofiske praktikere tilbyr veiledning i form av den gode samtalen, som kan utfylle psykologer og andre terapeuter. Denne er velegnet både i det psykiske helsevernet, og som fordypning og refleksjon og personlig vekst for ansatte i arbeidslivet og i organisasjoner, samt for folk flest.

Les mer om NSFP på selskapets nettsted ved å klikke her. .

Siste
Arkiv
Søk på tema
bottom of page